I dag kommer Jenny hit

Tja alla glada människor. Idag är jag glad i alla fall. Jenny kommer hit. Ska bli kul. Annars är det ganska mycket som är på G. Håller på att styra lite inför nyår + lite jobbgrejer + att jag ska hinna ner till stan och handla sprit och en videokamera. :) Får se om jag hittar någon bra med fet Hårddisk och full HD. Plockade ut 10 000 från unibet idag så jag känner mig lite rikare än vanligt. Ganska skönt faktiskt. Satt och spelade på Dart, tjejvolleyboll, ishockey och alla möjliga sporter igår. Spelade live så det var ändå ganska kul. Haha. Jaja. Nu ska jag käka frukost. Jag har inte kommit längre. Är hur seg som helst. Men vi höres lite senare. Peace // Andy

Ouh. Nu så!

Sådär ja. Nu fungerar min blogg igen. Det är fan det här. Men men. Dags att skriva lite vad man har hittat på i jul. Hm....? Festat, festat, festat och varit på släktkalas. Det är väl en ganska grov summering av julen. Hela julafton spenderade jag med Jenny och hennes släkt. Vi firade i Södra Sandby och det var trevligt. Man fick lite julklappar och god julmat. Ja, precis som det brukar vara på julen. 

På juldagen var vi i Dalby hos Jennys andra sida av släkten. Då käkade vi också en massa julmat och delade ut julklappar. Det var mycket julmat där ett tag och mycket släkt. Hehe. Om man jämför med vår lilla släkt så är ju Jennys 8 gånger större än vad min är. I alla fall. Juldagen är ju också en dag då man ska ut och festa. Jag laddade hårt med min flaska gin. Vi åkte in till Malmö och mötte upp Frida och hennes kompis Johanna. Vi satt och förfestade lite och drog senare på en större förfest. Där stannade vi nån timme och sen drog vi vidare till nästa förfest. Jepps. Det blev 3 förfester och på den tiden drack jag upp min flaska gin + några whiterussians. Det var hur nice som helst. Dock blev jag riktigt full och hur jag senare kom ner till KB har jag ingen aning om. Dock stannade vi inte alls länge på KB. Sebbe ringde och ville att vi skulle gå någon annanstans. Han hade hoockad upp med Henke inne i Lund och tillsammans drog dom till Malmö för att festa. 
Det blev mycket fest och jag kom väl hem vid 6 tiden eller något. Jag mådde inte bra när jag hoppade av Taxin i alla fall. Fixade en taxi som först körde till Lund för att släppa seb och sen vidare till Sandby. 350:-. Hahaha. Han ångrade nog i efterhand att han tog den körningen, det är ju hur långt som helst. Jaja. Kul hade vi.

Den 26 var vi hos min släkt och käkade julmat och byte julklappar. När klockan sen började närma sig 12 på kvällen körde vi hem mot Sandby. Då ringde seb och undrade om vi inte kunde komma in till stan och ta en fika eller en kaffe eller något. VISST. Det hela slutade med att vi festade på stortorget. Kom hem vid halv 4 och man kände sig ganska mör efteråt. Jag sov väl fram till 1 dagen efter i alla fall. Sen var det bara att packa alla mina grejer för då skulle jag åka igen.

Den 27:e drog jag upp till Gbg igen för att festa med niklas. Det blev en helkväll på Park Lane med alldeles för mycket sprit. Haha. Redan på förfesten hade jag fått i mig tillräckligt och när nicke sen betällde in helrör så kände jag att min spritlust inte var lika het. Men målet var ju att bli full så visst, jag drack och jag drack. Sen helt plötsligt dök Pierre, min chef upp. Niklas träffade nån tjej som han satt och snackade med och jag var nog mest bara full. Vi drog vid 5 tiden och satte oss på Donken, dock orkade jag inte käka där för jag visste att isåfall skulle jag må dåligt i taxin. Men när jag sen kom hem vid 6 tiden så krängde jag som fan. Sjukt gott med nattmat ibland. :) 

Idag har jag typ bara legat hemma i sängen och kollat fotboll. Jävla Chelsea. Hade dom inte släppt in sista målet 2-2 så hade jag vunnit 7,800 kr. Det sög apa. Jag blev lite lack, så istället för att spela mer på sportspel så lade jag in pengar på mitt pokerkonto. Spelade in 8000 och plockade ut dom sen. Så nu känns det genast lite bättre trots att min fyrling inte gick in. Man ska aldrig lita på engelska storlag. Dom spelar som bergochdalbanor. En dagen bra, andra dagen uselt. Hm....nej tacka vet jag Everton som visade rätta takter från start. Men det spelade visserligen ingen roll när Chelsea inte orkade stå emot det RIKTIGT FORMSTARKA FULLHAM. haha. jaja. Det svider lite fortfarande, men men. Kollade lite u20 Sverige - Slovakien. Det blev en ganska säker seger tillslut ändå. Livebettade lite mest för att få lite omsättning på mina spelpengar + att det blir ju lite roligare att kolla på u20 hockey också. Jaaaa....vad ska man annars göra mitt i natten. ? 

Sova kanske..... ja det är nog dags. Peace på er alla// Andy

God jul på er mina kära vänner

Tänkte bara önska er alla en riktigt god jul. Nu ska det firas med Jennys släkt. Ha det så gott så hörs vi i morgon. Hohoho...// Tomten

Jenny lagar knäck...det går väl sådär

Nu sitter jag hemma hos jenny och tittar på när hon lagar knäck. Det känns som om dom har hållit på i timmar med knäcken och kultestet har fortfarande inte blivit bra. Man kan väl säga att det går sådär med knäcken, om den nu blir något av det. Haha. Idag har jag varit inne i Malmö med J och Pregart. Tanken var väl att vi skulle handla lite sistaminuten grejer, men det blev inte så mycket av det. Mest så gick vi runt och tittade på massa saker. Helt onödiga saker. Jag köpte lite julpapper och lite julkort och så käkade vi inne på triangel. Dock var det inte den bästa måltiden jag har stoppat i mig, men det gick ner. Dock var jag sugen på en fet hamburgare efteråt. Kanske inte direkt efteråt men i alla fall en timme senare. Hehe. Istället drog jag ner till ICA och handlade 1 kr Brieost och saltakex. Mumsi. 

Nej nu ska jag kolla hur det går med knäcken. Antagligen lika dåligt, men jag ska ändå titta till det. Hahaha. Ja vi får se. Knäcken kanske blir gudomligt god. Peace på er alla och en fortsatt god dag före dopparedagen // Andy

Nu har jag landat

Tja. Tisdagen, dag före dopparedagen. Jepp snart är det jul. Tror att jag hann med att köpa alla klapparna igår. Kanske att jag kommer dra ner en runda till stan idag för att kolla läget. Nu är jag nere i skåne i alla fall. Det känns ganska dött här nere. Kanske är lite mer livat nere i stan. Får se. Blir nog en sväng in till malmö. Kanske träffa J eller Seb. Ja vi får väl se. Jag ligger fortfarande i sängen och vilar. Jag var astrött igår när jag kom hit. Det var faktiskt segt att köra efter att an varit på stan hela dagen. Sen blev det mörkt och man blev allt tröttare och tröttare. Sen gick vi inte och lade oss förens kl var rätt mycket. Jaja. I morgon är det jul i alla fall. Då ska jag vara utvilad. Då blir det släktträff med jennys familj. Tjoho. Höres senare idag. Peace// Andy

Skåne

Tja alla glada. I dag är det dags att köpa de sista julklapparna. Sen efter det drar jag ner till skåne för att fira jul med jennyssläkt och vänner. Kan säkert bli skojigt. Vi kommer att fira både julafton och juldagen. Sen efter det ska vi fira lite med min släkt den 26. Så jepp, det blir jul gånger 3. Hehe. Nu är bara frågan vad jag ska handla i julklapp. Jag har faktiskt ingen aning, men jag har ju i alla fall några dagar på mig att skramla fram något bra. Ska ner till Nordstan i Gbg och se om jag hittar något. Det blåser som fan idag. Orka vara ute. Sen blir det lite julhandling i lund/malmö i morgon också. 

BTW:Barcelona vann in match igår mot Villareal med 2-1. Gött med en 10 poängsledning nu när julen kommer. 

Peace // Andy

Oj vad klockan tickar

Klockan är redan 7 och jag har inte gjort något idag. Det blev en sen kväll igår. Minns inte exakt hur sent, men jag var väl hemma vid 6 tiden. Först förfestade vi hemma hos sebbe. Det blev mycket sprit och mycket annat kul. Många shots. Därefter drog vi ner till Avenyn och drog en vända på Nivå. Dock var det inte alls så mycket folk och väldigt tråkigt folk var det också. Nej vi skippade nivå efter ett tag och stack istället till Park Lane. Det var i alla fall grymt mycket bättre musik där. Sen hängde vi där till lite i fem. Sen köpte jag ett Night Meal XXL på Burger King men jag var inte alls sugen på den, så istället käkade jag den till frukost i morse. Hmm...nej jag har varit sjukt seg hela dagen idag. Jag har legat i sängen hela dagen. Inte gjort ett piss, bara kollat skidor och fotboll. Nu börjar den stora matchen. Villareal - Barcelona. Nu måste jag dra. Höres. PeACE/Andy

God härliga lördag

Tja. I går var det avslutning på jobbet. Det var faktiskt roligt. Dock fick jag bara ett paket i julklappsutdelningen, men rolig var det ändå. Vi spelar ju ut julklapparna och turen var inte på min sida. Vissa fick 5-6 klappar men jag fick endast en. Vi drack och hade det roligt på kontoret, efter någon timme drog vi ner till Henriksberg och fortsatte där nere. Mitt mission för kvällen var att fylla Nicke. Han blev full, men han hade ju kunnat bli lite fullare. Haha. Vi spelade biljard och kastade pil. Fram emot 12 tiden så bestämde vi oss för att sjunga karaoke. Jag sjunger aldrig karaoke, men jag anmälde mig ändå. Tur så tog tiden slut innan jag behövde gå upp. Haha. Sen ville jag gå vidare och festa inne i stan, men alla var helt off och ville bara åka hem. Vi tog spåret in till stan och sen när jag hoppade av träffade jag min taxichaufför som alltid kör mig. Då tänkte jag att det kanske ändå hade varit ganska nice att åka hem och sova och så fick det bli. Vid halv 3 var jag hemma.

I dag är dagen då vi egentligen skulle festa. Men vi såg gårdagen som en uppvärmning. Både sebbe och nicke va med igår och drack. Idag blir det förfest hemma hos sebbe och efter det så drar vi ut en sväng. Möjligtvis till Sticky, men inget är bestämt än. Får se vart det blir. Jag har i alla fall köpt sprit så att jag klarar mig till slutet av januari. 

Köpte 1 flaska vodka, en flaska Kahlua, en flaska Sambuca, en flaska Gin, en flaska tequila och en flaska Minttu. Yes i kväll ska vi supa. :). Lite whiterussian och lite gin & tonic.
Nu ska jag vila lite sen är det fest som gäller. Ha det fint....peace // Andy

fest fest fest fest

Nu festar vi på jobbet. Dags att fira julen. Tjo. måste sticka. Peace // Andy

Sista dagen på jobbet

Gud vad skönt. Sista dagen på jobbet sen är det lång helg. Visserligen finns det grejer att göra under mellandagarna men det är ju inget som tar 1000 år att göra. Ska faktiskt bli riktigt gött att inte behöva gå upp tidigt pga jobbet. :)
I dag ska jag handla lite julklappar till vår julklappsutdelning eller julspel som vi ska ha senare idag. Alla köper klappar för ett totalvärde av 100 kr. Hur många klappar man köper för hundringen är valfritt, dock måste man minst köpa 2 st. Sen spelar vi om dessa genom kort eller tärningsspel. Kul är det i alla fall. Sen blir det lite käk och sen festar vi. Nu ska jag bara spåna ihop någon bra klapp som passar. Blir väl att jag drar iväg någon gång på lunchen och fixar lite roliga grejer. Jaja. Nu ska jag börja mitt sista 8 timmars pass. Peace // Andy

Kollat ny lägenhet

Nu kom jag precis från lägenhetsvisningen. Riktigt fin lägenhet. Dock var det asmycket folk som också kollade på den. Får se hur det går nu i helgen och veckan när man ska börja slåss om den. Frågan är hur pass kylig man måste vara. Jaja. Det ska nog gå att lösa. Nu ska jag laga någon riktigt god mat. Peace // Andy

Dags för lunch, men jag sitter fortfarande på jobbet

Ja då har klockan slagit 12 och jag sitter fortfarande på jobbet. Borde redan ha en fet lunch i magen, men jag sitter istället på kontoret och är hungrig. Beställde precis en nr 16 från vietnamesen. Mumsi. Ska ner om 10 min och hämta. 

Fick besked från min bank idag att jag kommer få lån till min nya lägenhet som jag ska köpa. Tjoho. Riktigt bra julklapp. Får se nu bara så att jag får lägenheten så ingen annan kommer före och snor den. I eftermiddag ska jag ner och titta på den. Längtar redan. 

I morse var jag nere hos sjukgymnasten och gick igenom lite olika övningar som jag behöver göra för att mitt knä ska läka rätt. En del lite tråkiga övningar, en del lite roligare, men det är väl lika bra att göra alla så att man blir frisk någon gång. :) Jag ska leva på gym hema januari i alla fall. Sen blir det fotboll igen i mars. Shit, tiden går snabbt. Snart är det nästan sommar. haha. Nej nu måste jag dra ner och hämta min mat. Vi höres lite senare. :) Peace // Andy

Trött, julklappar och nyår

Hej hopp. Fan, idag är jag riktigt seg. Jag har jobbat hela dagen och somnade vid 8 tiden idag när jag låg och kollade tv. Nu är jag lite piggare, men jag är fortfarande trött. I morgon ska jag handla julklappar till vår jullek på jobbet. På fredag ska vi nämligen ha julfest på kontoret. Yea. Det kan bli roligt. Förra året var det riktigt roligt även om jag bara fick 2 klappar. Vissa fick ju inga så man ska ju vara glad av det lilla man får. :) 
Jag måste även hitta lite klappar till min kära Jenny. Jag har lite idéer men jag behöver lite fler. Får se vad jag kan fixa under helgen. Det ska ju ändå vara något roligt men ändå lite praktiskt. Jaja. Det löser sig. 

Nyår? Ja nyår börjar också närma sig och än har vi inte bestämt exakt vad vi ska göra. Vi har bokat hotellrum på Rubinen på Avenyn men längre har vi inte kommit. Man slipper i alla fall ta taxi hem på natten. Hehe...nice nice nice. Kan bli en mysig helg. Ska väl styra upp lite grejer nu under helgen så får vi se vart det slutar. Det enda som är säkert är att jag kommer ha ruskigt kul. Peace // Andy

Sjukgymnastik

Nu har jag äntligen bokat tid till lite sjukgymnastik. Soft soft. Ska dit i morgon 08:40. Ganska skönt att få det gjort på morgonen. Det var egentligen fullt, men jag smörade till mig en tid. Annars hade jag fått vänta tills efter jul och det orkar man ju inte. Då hade mitt knä blivit helt stelt. Jaja. Det ska nog gå bra. Det är mindre än en vecka till jul och jag har fortfarande inte handlat en enda klapp. Kanske dags att göra det i veckan. Hmm....ingen aning vad jag ska handla. Tur att jag inte har så många att handla till. Alla som jag brukar fira med ska åka bort och därför har vi bestämt att vi inte ska handla klappar till varandra. Dock ska jag fira med jennys släkt och då får man ju handla lite klappar till dom. Hehe.

Nu sitter jag på jobbet och håller på med ett mail som ska ut på fredag. Det går lite segt men snart ska vi ta paus och spela lite king. Jag är da king i det spelet. Jag och mina praktisar spelar. Jag har väl bara losat 2-3 gånger av 30. Skryt skryt skryt. Jaja...nu måste jag sluta. Peace // Andy

Köttbullar och pasta

Hehe.  Det var riktigt längesen jag käkade pasta och kötbullar. Faktiskt riktigt gott. Minns knappt när jag åt det senast. Brukar oftast bli lite mer avancerad mat. Inte superavancerat men ändå lite mer fancy än köttbullar och pasta. Kanske lite kycklingfilé eller något annat kul. Haha. Jaja. Gott är det i alla fall. 
När jag var nere och handlade köpte jag även ett paket Singoalla. Mmmm...fan vad gott. Åt nästan upp hela paketet innan maten. Antagligen kommer jag fortsätta att äta kex efter middagen när jag sitter framför datorn. Usch, inte nyttigt. :) 
Läs tidigare inlägg om Polenresan om ni är sugna. 
Nej nu måste jag sluta. Ska tvätta lite. Hörs lite senare. peace//Andy

Morgon och lite planering

Yes nu är det morgon igen. Ingen action förutom nere i skåne med jordbävning, men där är jag ju inte nu. Nej fortfarande kvar i gbg. Men nu ska jag dra till jobbet. Jag kommer även planera lite mer inför polenresan. Kolla mitt förra inlägg. peace // Andy

Nu vill jag festa!

I dag när jag vaknade så var jag bara så festsugen och allmänt uttråkad och trött på regn, rusk, tråkiga tvprogram och osociala människor. Så därför bestämde jag mig för att styra upp en Polenresa. Det hade varit perfekt runt löning i februari. Jag satt och kollade lite snabbt, ringde lite samtal och har nu fixat allt. Är du sugen på att följa med kanske?

 

Här kommer lite info:

 

Jag tycker att det är dags att styra upp lite fest istället för att sitta inne i denna jävla kylan. Visserligen är det kallt överallt nu förutom i thailand och andra varma place som man längtar till, men det kostar så jävla mycket. Billigare festställen söktes och jag fann ett. Warzawa (Polen). 

 

Jag håller på att styra upp en partytripp till Warzawa (polen) den 27 feb - 1 mars. Tanken är att vi ska dra ner och leva och festa i lite lyx under några dagar (fredag till söndag). Ja ja inte bara lyx, lite gris, shots, drinkar och helrör också. Men lite limo och annat skojsigt och mycket festande. Hehe. 

 

Pris ex. Resa fram och tillbaka (från sthlm. Flyg, med bagage) inkl Boende 5 ***** hotell med frukost + transfer ca 1600:- per person. OBS: Det är billigare om man flyger från sydligare städer, ex Malmö eller Köpehnamn och en hel del billigare om man inte vill bo på Marriott, men det är lite upp till var och en. Bara man befinner sig i Warzawa mellan den 27 jan -1 mars. Jag kommer boka in ett gäng på Marriot och vill man vara med där så är det bara att hojta till. Sen kommer jag även boka in ett gäng på 3 stjärnigt hotell för dom som vill det. 

 

Bilder: http://www.marriott.com/hotels/hotel-photos.mi?marshaCode=wawpl&pageID=HWHOM 

 

Yes nu har jag i alla fall börjat styra upp något. Just nu finns det ingen gräns på hur många jag kommer boka in. Desto fler desto roligare. Hör av er till mig om ni är intresserade. Det enda ni behöver för att resa är ett giltigt pass (trots att det är EU), lite cash och lagom ålder för att festa som fan. 

 

Vad tror ni?

Är detta något som passar? 
Alla är väl sugna på lite fest.

 

Peace // Andy 

 


Jobb igen

Tja alla glada. Nu är man åter på jobbet efter en veckas "sjukskrivning". Jobbade inte alls förra veckan pga operationen, men nu är jag tillbaka igen. Gött. Nu kan man kanske bli av med lite energi så att man kan sova på nätterna. I natt somnade jag vid 3 tiden. Hur trött som helst i morse när jag vaknade. Usch. Men nu är det dags för jobb. Hörs lite senare idag. Peace // Andy

Summering av dagen!

I dag har jag inte gjort ett skit. Jag har legat i sängen, suttit i sängen och levt mitt liv med tv´n och datorn. Mestadels webb-tv och fotoll på myp2p.eu. En jävligt bra site om du vill kolla på all fotboll som inte visas i tv. Japp det var dagens summering. OK, jag åkte ner till affären och köpte 2 liter Cola. Det var nog dagens höjdpunkt. Hahaha.... Shit vad tråkigt liv man har ibland. Men i morgon blir det jobb igen. Satt förresten och sökte på en lägenhet nere i majorna idag. Det sägs ju vara bra att köpa en lägenhet nu i vår. haha....jaja..Nu ska jag kolla klart matchen Athl Madrid - Betis. Peace//Andy

Webb-tv

Shit vad slö jag är idag. Jag har bara gått upp ur sängen och lagat mat, sen har jag gått och lagt mig igen. Ligger och kollar på webb-tv och joox. Fatta vad slött. Kl är fan snart 3. Hmm...Kanske dags att gå upp och göra något vettigt. Men det är ju söndag idag och då ska man egentligen bara ta det lugnt och inte göra något alls. Bara slappa. Det är man värd ibland. 
Webb-tv är en riktigt bra grej om man har bra uppkoppling. Man kan ju i princip kolla på allt som har gått i veckan..... utan reklamer. Nice nice. Ska nog ligga här hela dagen. Får väl gå upp en gång till sen när jag ska laga middag. Sen lär ändå kl vara så mycket att det är dags att gå och lägga sig igen. Haha.... ja ja. Vi hörs senare. Peace// Andy

Jaaaaaaaaaaaaaa!

Hmm.lite löjlig rubrik, men lika ledsen som jag blev när eto´o missade straffen lika glad blev jag sen när Barca gick hem och vann matchen på Camp nou. 2-0 Blev resultatet. Exakt som jag sagt tidigare i min blogg. Yes, jag har bra koll på mitt Barca. 

Matchen i sig var väl inte den bästa. Det fanns målchanser, det fanns lite finess, men den var framför allt väldigt låst. Madrid gjorde ett bra jobb om man såg till vilket material dom ställde upp med. Sen fick dom några skador i matchen och Casillas var bra i målet. Hade inte han varit målis idag så hade det kanske dragit iväg mot de där 3-0, 4-0 som man kanske hade önskat sig. Eller, ja både Valdes och Casillas var bra idag, Valdes räddade friläge i första halvlek och ett halv-friläge i andra. Casillas räddade en straff i 70 min och gjorde ett par bra räddningar när Eto´o kom in i straffområdet och sköt. 

Messi var väl lite anonym i matchen, men visade ändå att han är en kung på planen. Som han kan hålla i bollen. Skönt att se. Dessutom gjorde han 2-0 i sista minuten. Sen att han hade 3-4 Madridspelare på sig hela matchen gjorde det inte lättare för honom. Det som jag gillade mest i matchen var att se att Henry börjar komma in i Barcaspelet. Han tar för sig, vågar utmana och framförallt så har han börjat få upp steget. Inte riktigt som han hade i Arsenal där han kunde löpa ifrån vem som helst, men det börjar ta sig. Det var riktigt nice. Tror han har fått bra självförtroende i och med mer speltid och fler mål. Ganska logiskt i och för sig. 

Nej det var en skön vinst. 12 poäng ner till Madrid och 8 Poäng till Valencia och 9 till Villareal som visserligen ska spela sin match i morgon. Men fan vad gött. En tidig juklapp. Yes det kan man säga. 

Under El Classico kvällen var jag hemma hos niklas. Jag, Sebbe, Niklas, Björn och Magnus satt och spelade lite poker och lite buzz. Självklart var det jag som tog hem pokervinsten. Eller.... Niklas och  jag delade vinsten för vi hann inte spela klart innan matchen började. Sen efter matchen spelade vi Mellan tummen och pekfingret, vilket är ett som spel som handlar om 100 % tur. Haha....men det var roligt. Lite klurigt, men inge vidare ansträngande precis. :) Klockan rullade på och jag kom inte hem förens vid 3 tiden, och nu sitter jag här hemma. Tror faktiskt jag ska leta upp en film på Joox och sen sova efter den. Just nu är jag inte alls trött. Jag borde kanske vara det? Jag vet inte?. jaja

Ha det så gött alla som läser min blogg. Nu är det dags att sova. peace // Andy



Kanske stämmer det som Bernt Schuster säger här på bilden. Det är kanske omöjligt att vinna på Camp Nou under 2008/2009. Vem vet? Framtiden får avgöra. Men fram tills dess så kommer jag alltid att lägga upp denna bild när Barca vinner hemma. Hahaha.... Siempre Barcelona

IDOL, EL CLASSICO och annat

Japp. Dagen efter Kevins vinst så är man hemma igen. Det blev en lagom sen kväll igår. Tror jag somnade vid 4 något. Minns faktiskt inte riktigt. Kollade inte på klockan. Men det var en härlig tillställning. Jag gjorde pizzadeg som vi sen använde när vi lagade våra egna pizzor i stenung. ÄKTA pizza. Yes, det var riktigt nice. Sen spelade vi lite rappakalja och TP. Hehe.... Allt kombinerat med en massa öl och cider. Jepps, mycket trevligt. 
Åter till idol. Det var ju jävla skönt att Kevin vann i alla fall. Helt klart rätt vinnare. Det fanns ju inget annat alternativ. Kul för honom.

Nu laddar vi om. Jag kom hem idag och sitter nu vid datorn och kollar lite klipp på datorn. Om en 40 min ska jag köra in till Niklas och ladda upp inför el classico. Usch. Lite nervös är man. Hoppas hoppas att Barca vinner. Det hade varit så skönt. Vi ska väl mest kolla fotbollen, sen ska jag nog bara hem. Måste vila upp mig inför måndagens jobb:) Nej nu måste jag duscha sen ska jag bege mig. Men vi hörs senare. Jag kommer ju definitivt uppdatera efter matchen i natt i alla fall. Peace // Andy

Dagen före DAGEN!

Nu har nedräkningen börjat till det stora slaget om Spanien. Yes i morgon 22.00 är det avspark på Camp Nou. Synd att man inte är där. Ouh... Spännande. Det finns inte mycket i fotbollsvärlden som slår inramningen på Camp Nou när det är el classico. I morgon är det dags. För er som inte är ett dugg intresserade av fotboll, kolla på detta för detta ÄR FOTBOLL. Släng allsvenskan i väggen och slå på tv4sport i morgon. Då får ni se fotboll som den ska vara. Sen hoppas vi såklart att Barca vinner med hm....2-0. 5-0 hade också suttit fint, men 2-0 räcker. haha. Peace // Andy

Packar!

Nu packar jag lite inför helgens festande. Ska iväg med jobbet som jag skrev innan. Vi ska ut till en stuga i ingenstans och ha det lite kul. Laga lite stenungsbakad pizza umgås mm. Kan bli roligt. I natt sov jag riktigt skönt faktiskt. Första natten denna vecka som jag har kunnat sova som vanligt. Härligt. Därför är jag ganska utvilad nu. Känns hur bra som helst. 
Gjorde precis en karta till tess så att hon ska hitta hit, men hon vill tydligen inte acceptera nerladdningen av den. Hmm..jaja.
De kommer i alla fall och hämtar mig om en stund så jag ska faktiskt kila in i duschen nu. Det kan dröja ett tag innan jag uppdaterar. Tror inte att det finns någon uppkoppling där ute. Men finns det så skriver jag lite mer senare. Ha det så bra och kul i kväll annars. peace // Andy

Äntligen hemma

Så var man äntligen hemma i kära Göteborg. Nu ska jag inte göra något alla idag. Bara ligga här hemma och försöka läka. Jag gjorde lite knäövningar precis, men det gjorde ganska ont så just nu struntar jag i att träna. Roligare att kolla tv, framförallt gör det inte lika ont. :) I morgon ska jag iväg med jobbet på en helg med massa fest. De kommer och hämtar mig här hemma i morgon. "färdtjänst" kan vi kalla det eftersom jag är lite handikappad. Sen kör vi ut i skogen till en stuga i ingenstans och festar. Jag tror jag ska sätta mig i en soffa och sen sitta där hela kvällen och halsa öl och heather cream och annat smått och gott. Det får bedöva min smärta. Hehe. 
Nu ska jag laga lite mat. Hörs senare. Peace // Andy

Torsdag , mindre smärta

Tja alla glada. I dag vaknade jag utan smärta. Fan vad det var skönt, att kunna somna om lite. :) Lite gladare blir man i alla fall. Nu ska jag upp och boka biljett till gbg så att jag kommer hem. Det är dags nu. Systern ska till Thailand och jag till gbg... hmm.... Orättvist. Men men. Sen blir det lite jobb ikväll om jag inte kommer upp för sent. Vad händer hos er då? Något kul på gång? 

Nu ska jag upp i alla fall. Se om systern har lite käk i kylen. Idag kan jag i alla fall gå dit med krycka. Haha. peace // Andy

Fortfarande ont som fan

Jag har inte så mycket att skriva egentligen. Jag har legat på soffan hela dagen och inte gjort något förutom kollat tv. Jag har haft så jävla ont i knäet. Sjukt. Men nu har jag fått lite bättre piller så jag hoppas jag kan somna ikväll. Sköt om er. Peace // Andy

Jag har ont som fan!

Snacka om smärta. Jag har ont som fan i benet och det hjälper inte med dessa pillerna jag käkar. Hmm.. fan. Men det är ju värt det i längden. Nu slipper jag ha ont i knät + att jag kan  springa igen. Tjoho. Inte idag eller i morgon, men kanske om 2 veckor eller något. Hela operationen gick bra och nu ligger jag hemma hos min syster och slappar i soffan. Jag kan inte sitta upp och knappt ligga ner. Jag har hittat en ställning där det inte gör ont. Försöker hålla den så långe jag kan. Visserligen inte den bekvämaste ställning, men det gör i alla fall inte ont. :) 

Tanken var att jag skulle åka upp till gbg idag men det blir nog inte av. Får se hur jag känner mig ikväll. Hörs senare peace // Andy

”Det är inte möjligt att vinna på Camp Nou”

Det är inte möjligt att vinna på Camp Nou. Barcelona spelar väldigt bra där och det är deras år i år. Vi kan bara försöka och hoppas på att vi gör en bra match.”
Är det någon klubb i världen där man inte ska uttala sig på det sättet så är det i den en av de största och kanske mäktigaste av de alla – Real Madrid.
Därför får nu tysken ta konsekvenserna för sitt uttalande och lämnar klubben med omedelbar verkan.

Juande Ramos tar över och han lär inte få det lätt han heller. På Lördag kommer ett sargat Madrid till Härliga Camp nou och ställs inför ett laddat och revansch suget Barca från förra året. En etta klingar härligt på strktipset men allt kan hända i el Classico. Jag ska sitta spikad framför tv:n.

Lite förutsättningar inför matchen.
Start idag:
Barcelona spelar championsleague ikväll mot Shakhtar Donetsk och med 4 poäng upp är de redan klara grupp etta. Detta kommer i sin tur innebära att Barca inte kommer att ställa upp med sitt absolut bästa lag i kväll. Det är dags att vila spelare inför helgen.

Real Madrid, visserligen klara för åttondelsfinal, men en andraplats är ju inte det bästa. Frågan är om dom i detta läget kan göra någonting åt det. Juventus lär ju kicka ass med Bate borisov. 2 poäng upp till Juve. Frågan är hur många spelare Juande Ramos har råd att vila. Har han råd att vila spelare? Är en förlust i Championsleague en bra start för den nya tränaren?  Ska han ta en förlust ikväll(chansa med ett B-C-lag) för att sen ha en chans på Camp nou. Det är frågan?
Vad han än väljer så kommer Juande Ramos få det hett om öronen under denna ödesveckan för Madrid.

I ligan ligger Barca 9 poäng före Madrid. En förlust på lördag för madrid gör att de ligger hela 12 poäng efter Barca vilket är oerhört mycket när man snackar topplag när serien vänder. Det har ju faktiskt endast gått en halv säsong.... snart. En förlust innebär också att Real kan ramla ner till 7:e plats i ligan, om nu atletic madric och deportivo går och vinner i helgen.

Ja det är många saker som kan hända nu i helgen. Det är i alla fall riktigt kul att vara Barcafan. :)
Jag tippar 2-0 i alla fall, men jag vill att matchen ska sluta 5-0. Haha...Hörs senare. Peace// Andy



Ute ur dimman!

Jag gick upp tidigt i morse och gjorde massa operationstvätter. Man luktade ju apa efter det. Men det var ju tvunget. Man var ju tvungen att vara superren innan operationen. Sen tog jag bussen till Trelleborg. Fan, mådde helt illa på vägen ner. Jag var morgontrött, hungrig och energilös. Det värsta jag vet är att inte få äta när jag vill. Jag kunde äta 10 burgare om jag hade fått, men det fick jag inte. Istället fick jag en cocktail när jag kom till sjukan. Dvs en massa piller. Usch. Jag hatar att äta piller, men jag var så illa tvungen. 

Sen pratade dom igenom operationen för mig sen efter det så startade dom. Sen minns jag inte mer. Det var faktiskt ganska skönt att operera. Min mardröm var att jag skulle må jättedåligt, illamående mm när jag vaknade upp + att jag trodde ändå att jag skulle komma ihåg något från operationssalen, men jag somnade på 1-2 sek och minns absolut inget från något. Sen vaknade jag upp i uppvakningsrummet och var hur pigg som helst. Det första jag frågade var om jag fick käka. Många andra som gick in samtidigt som jag låg och mådde illa och spydde. Hm....nej jag är glad att jag mådde bra + att det hela är över. 

Nu har jag bara ont i knäet och känner mig lagom drogad. Jag opererade bort minisken + att de fixade lite i brosket runt knäleden + att de kollade mitt korsband. Men det såg ändå gansa bra ut. Det blev bara en operation. Får se hur det ser ut senare. Nu blir det 2 månaders hård rehab och styrketräning på det. Sen ska jag nog vara igång igen. :)

Min syster hämtade mig nere i Trelleborg. Det var verkligen snällt av henne. Hon ska för övrigt till Thailand på torsdag. Jag är inte alls avundsjuk.:( Min syster är 1 år äldre än mig och bor i malmö för er som undrar.

Nu sitter jag hemma hos henne och glor på TV. Fast hon zappade fram till Glamour. hm...Det är INTE okej att kolla på det. Haha...jaja. Jag har inget val. Kan ändå inte röra på mig så mycket. Nu ska jag sova lite tror jag. Känner mig fortfarande lite drogad, men det är skönt att vara ute ur den tjocka dimman i alla fall. peace // Andy



Nu blir det en resa för Madrid

Tjo alla glada. Måndagen har kommit. Gud vad nice... haha.  Nej inte riktigt så nice, men jag jobbar inte idag i alla fall. Idag ska jag åka ner till skåne för att förbereda mig inför min operation. Det jobbiga är att jag inte får äta idag:). Men det klarar jag väl lätt. 

I går satt jag och kollade fotboll. Riktigt gött att Sevilla vann över Madrid. Nu blir det en resa för Madrid att ta sig upp till toppen igen. 9 poäng efter Barca med ett inkommande el classico. Detta bådar inte så gott för Schster och hans grabbar. Förlust i Champions League och i helgen och bye bye. Vi får väl se. Skadeglad får man väl vara i alla fall.
Idag ska jag göra lite jobb på datorn och sen ska jag vänta på att Jenny går i skolan. Efter det så blir det väl lite tv och sen åker jag ner till Skåne. 

Hör av mig mer lite senare. peace // Andy

Söndag och nu hoppas jag att min blogg fungerar

Jag har haft lite problem med min blogg nu några dagar. Alla mina inlägg läggs inte upp helt enkelt. Detta tycker jag är väldigt irriterande. Men men. Nu får vi se om det fungerar. Jag skrev ett inlägg när jag åkte tåg, men det kom inte heller upp. Hur som helst, här kommer den igen

"Nu sitter jag på tåget och snackar med min gamla praktis Emelie Alltid kul med lite sällskap. :) Nu är jag på väg till växjö för att träffa min älskling Jenny. Vad vi ska göra vet jag inte än, men vi måste väl kolla lite idol i alla fall. Haha. Nej eller inte. Jag kommer iallafall stanna hos jenny till måndag sen efter det drag jag ner till skåne. :) Heja skåneland. :)  Förresten....Vad händer på nyår? Fest eller? Jag håller på att styra upp något med lite kompisar från gbg. Du kanske har några tips? eller kanske vill hänga på? Ja ja. Det är fortfarande dagar kvar. Får fundera på den. Ha det gött så länge. Nu ska jag fortsätta åka tåg. "

"Fredag kväll: Fan vad nice att Kevin och Alice gick vidare i Idol. Men det är ju det jag har sagt hela tiden från första dagen. Kevin och Alice. Jepps. Nu bryr jag mig faktiskt inte vem som vinner, men jag hoppas på Kevin. Han har ändå varit bäst genom hela säsongen"

Igår lördag var vi ute och festade ute i växö. Förfest hemma hos Karin och sen fest på campus. Yes, det blev mycket dricka som vanligt. Riktigt kul. Skönt att sova ut i morse och jävligt skönt att Barca krossade Valencia på hemmaplan:) 4-0. Hattrick av Henry. Visst. Fan, detta bådar gott inför nästa helg:) 

Nu sitter jag i Jennys soffa och kollar tv medan jenny lagar lite frukost. Mmmm....det luktar riktigt gott. Ouh, nu kommer hon. Måste kila, peace // Andy

Nu sitter jag på tåget

tja alla. Nu sitter jag på tåget och snackar med min gamla praktis Emelie Alltid kul med lite sällskap. :) Nu är jag på väg till växjö för att träffa min älskling Jenny. Vad vi ska göra vet jag inte än, men vi måste väl kolla lite idol i alla fall. Haha. Nej eller inte. Jag kommer iallafall stanna hos jenny till måndag sen efter det drag jag ner till skåne. :) Heja skåneland. :)  Förresten....Vad händer på nyår? Fest eller? Jag håller på att styra upp något med lite kompisar från gbg. Du kanske har några tips? eller kanske vill hänga på? Ja ja. Det är fortfarande dagar kvar. Får fundera på den. Ha det gött så länge. Nu ska jag fortsätta åka tåg. Peace // Andy

Jag vill bara varva ner efter jobbet!

Nu sitter jag hemma och kollar på tv. Ligger i min säng. Ganska skönt faktiskt på hur stel i kroppen jag känner mig. Känns även som om jag har fått någon typ av nageltrång eller liknande. Kan knappt gå, men det har blivit bättre under dagen. Skönt. Lagade precis mat, men korven smakade skit så jag slängde den och gjorde stekta ägg istället. Det var iofs ganska nice, men det känns nästan som om man bantar när man bara äter så lite mat. Hmm....Jaja...  Läste precis en artikel om ipred. Den var väl helt ok. De presenterade den nya lagen som ändå verkade vettig. Jag har alltid varit helt emot ipred, men de flesta argumenten var faktiskt bra. Tyvärr kan jag inte länka till artikeln pga att jag sitter på safari och det verktyget fungerar inte där. hehe. Får väl ta och länka i morgon eller nått. :) 

I morgon åker jag nog till Växjö. Jag har inte bokat tåg än, men jag ska väl kanske göra det idag. Får se om jag orkar. Jag har i alla fall fixat en puck/dongel till min mac så jag kan alltid surfa lite på tåget :). Efter denna helg ska jag sen ner till skåne och operera mig. Lite läskigt, men det ska nog gå bra. Ganska skönt att göra annat ibland också. Troligen är jag borta från jobbet i 3 dagar. :)

Nu ska jag kolla lite tv. Hörs senare. Peace // Andy

Min hunger ökar!

De senaste dagarna har jag ätigt mycket mindre än jag brukar. Har försökt att dra ner på maten lite. Men efter gårdagens träning så har min hunger ökat igen. Lite jobbigt. Nu ska jag dra ner till Saigon och trycka i mig mat igen. Haha....Nej jag ska försöka att inte göra det. Det känns redan att jag har gått ner i vikt pga att jag inte har käkat massa skit. Inte för att jag är tjock, men man känner sig ganska mycket fräschare när man inte trycker i sig en massa mat. Bättre att käka lagom med mat. 

Fast... Det har blicit 2 Mc Donaldsbesök denna veckan. Det var inte "meningen" igår. Jag stack från träningen och skulle lämna Sebastian. Men jag skulle lämna honom på ett annat ställe än vanligt, sen missade jag avfarten mot 45 när jag skulle hem så jag kom ut på hissingen istället. Sen helt plötsligt efter många om och men så var Mc Donalds precis framför mig. Jag tror att ödet förde mig dit. Ett frölundamål satt perfekt. Efter det somnade jag på direkten. Jag var sjukt trött. 
nej nu måste jga dra. Skriver mer senare. PeAce // Andy

Stel som en pinne

Usch. Vaknade precis. Höll på att försova mig. Ren tur att jag vaknade. Snacka om att jag är stel i kroppen. Jag var på träningen och tränade igår. Jag har inte rört mig på 7 månader, snacka om att det var jobbigt. Men kul var det ändå. Nu vill jag bara få igång mitt knä så att jag kan spela fotboll. Men men.....det kommer. Jag har i alla fall träningsvärk och i morgon kommer jag ha ännu mer. Men det är det värt. Haha. Nu ska jag käka lite frukost lite snabbt och sen köra till jobbet. Peace // Andy

Back on track

Yes, nu rullar bloggen igen. Fan vad nice. Kom till jobbet för ett tag sen, sitter och gör ett nyhetsmail nu. För ovanlighetens skull så var jag ganska pigg i morse. Hehe. Satt uppe och jobbade lite på lite grejer under kvällen igår. Får nog ta och sluta med det. :) Hmm.... skumt. Inga av mina inlägg läggs in i bloggen. Fan. hörs sen. Peace // Andy

Helt ärligt!...

Va fan. Det har varit värsta buggarna sen uppdateringen blogg.se gjorde under natten och morgonen eller när det nu var. Skulle in och blogga vid 8 tiden i morse, men nej det fungerade inte. Messade supporten som messade tillbaka att det skulle komma igång vid halv 9. Vid nio tiden hade det fortfarande inte fungerat. Vid 12 fungerade det inte, vid ett fungerade det inte. Så har det fortsatt hela dagen, i alla fall för min blogg. Katastrof. Nu äntligen kan jag göra dagens första inlägg. Tjoho.
Nej lite irriterad är jag faktiskt.  Hörs sen. Peace // Andy

Nu firar vi!

Nu firar vi att vårt företag har bytt namn. Zappa Event. Hela företaget ska gå och äta riktigt god mat. :) måste kila, men jag lovar att skriva mer sen när jag kommer tillbaka. Peace på er alla // Andy

Jobbade hela natten!

Fan vad trött jag är idag. Satt uppe och gjorde en massa uppdateringar på en hemsida hela natten. Massa grejer som skulle ändras och läggas upp vid månadsskiftet. Kl blev halv 3 innan jag gick och lade mig. Ganska segt. Om 45 min ska jag vara på jobbet och ha veckans morgonmöte. Usch.... vill hellre stanna här hemma och sova lite till. :) Jaja. Måste i alla fall dra nu. Får ta och höras lite senare. Peace och god morgon // Andy

RSS 2.0