Partybloggen börjar ta sig

Nu rullar byggandet av mitt nya projekt. Det är inte långt kvar till lanseringen men det är fortfarande en del att göra. Hoppas att ni kommer att gilla min nya sida. Bloggen kommer fortfarande vara kvar, men du kan läsa den från min andra sida som kommer komma upp i början av juni. Peace på er alla. 

Fest i Trollhättan???

Tjo och godmorgon alla läsare. I går blev det fest i Trollhättan av alla ställen på jorden. Låg hemma i sängen och filosoferade över vad man kunde hitta på när klockan slog 23.00. Då messade Tooken och undrade om jag inte kunde komma över och festa. Hehe. Man tackar ju inte nej till fest, så till Trollhättan bar det (Observera att Tooken inte heller bor i Trollhättan) Jag har faktiskt aldrig tidigare varit i Thn, men det var väl en gemytlig liten håla. Kul var det i alla fall. Träffade Tookens kompisar som jag inte träffat sen i höstas om jag inte har helt fel. Dock fick jag klara mig utan sprit (För den drack Tooken upp) men det känns faktiskt sjukt skönt idag (en öl fick jag i alla fall).  

Nej nu ska jag fortsätta jobba på bloggprojektet som tar så sjukt mycket av min tid. Men det är det värt. Vänta bara. Må gott // Andy

En bild på näthinnan

Varje gång jag blundar så ser jag det, varje gång jag öppnar ögonen så ser jag det. Varje gång jag tänker på något annat så tänker jag på det. Varje gång jag jobbar eller tränar ser jag det framför mig, precis som om det har etsat sig fast på min näthinna. 92 minuter av förtvivlan och 1 sekund av lycka.  

Ibland är det den lilla sekunden som gör dagen till den bästa i ens liv. Jag bockar och bugar för Barcelona och Iniesta. Nu ser vi fram emot en bra final den 27 maj. 
Siempre Barcelona. Må gott // Andy 

Lördag FEST - Söndag VILA

I går var vi ute i Göteborg och festade. Jag + 5 andra förfestade borta vid Stampen och sen drog vi ner till Vasastan, tog en snabb öl och begav oss sen bort till ett nytt ställe som heter Parken. Hmm...Det var ganska ok, men det var något som gjorde att stället kändes... ja jag vet inte riktigt, svårt att sätta fingret på det. Men det var väl inte WOW precis. Kändes som om stället inte riktigt var färdigbyggt + att dom hade en garderob mitt i allt. Inte alls genomtänkt. Men men. Musiken var i alla fall bra och spriten smakade likadant som den gjorde på de andra ställena. Får väl låta det gå några veckor sen får man väl titta dit igen och se om den rätta klubbkänslan har infunnit sig. :). 

Jag inledde för övrigt kvällen med att checka in Madrid - Barcelona i El Classico. Rena rama drömmen för mig. Tack Barca för en historisk match. Må gott // Andy

RSS 2.0