Semestern är här!

Äntligen har jag semester. Visserligen har jag lite smågrejer som måste fixas, men jag har ändå semester. Mmmm....och solen skiner och det är varmt ute. Kan det bli bättre. Nu saknas bara den kalla ölen som står hemma och väntar i kylen. Mums mums (inte måns)...utan mums filibabba! 

Det är för varmt för att sitta vid datorn och blogga. Sorry alla läsare, men man måste ju passa på att leva livet ute i solen också. Det är inte varje dag solen skiner så här länge. Må gott // Andy

1 v till semestern

Ouh, vad skönt. Nu är det bara 1 vecka kvar till semestern. Sen får man se vad man ska göra, men jag ska definitivt festa. Det är väl det man gör på semestern. Får styra upp lite grillning, lite bad och skön musik. Är du på?
Lite 5 kamp på Liseberg, lite salsa och lite annat smått och gott. Nej fan vad gött. Nu är sommaren här. Det är till och med skönt väder :) Må gott // Andy

Lördag - Jenny kommer hem idag!

Halloj alla läsare. Nu kör vi på. I går var jag ute en sväng med Carlos. En, två öl på Vasastan och en del dans. Perfekt på en fredagskväll. Tanken var först att vi skulle storfesta, men jag var sjukt trött efter jobbet. Gick hem och sov några timmar innan jag stack till Carlos vid 10 tiden. Det var i alla fall kul att träffa några av hans kompisar + att jag träffade David från fotbollen vilken också alltid är kul. Vid 3 tiden drog vi hem och det känns idag faktiskt ganska skönt att jag inte köpte in massor av dricka i baren. Känner mig utvilad och fräsch ;). Vilken i sin tur är ganska bra för idag så kommer Jenny "hem". 

Ja nu ska Jenny flytta hit och bli GBG:are. Kul kul. Jag ska snart åka och hämta henne. Ska bli skönt att få hem henne efter så långtid. Sen kommer det vara kul att se henne varje dag också. I alla fall känns det som en rolig grej nu. Får se efter ett tag, då kanske man tröttnar på varandra. Men det tror jag inte :). Senare idag kanske vi ska träffa Jimmy och kanske dra och käka något. Vi får se vad klockan blir helt enkelt, men det hade varit kul. Alltid kul när Jimmy kommer till stan:)

BTW: Jossi, Du ringde mig typ 20 gånger igår;) Bra jobbat. Dock jävligt roligt när vi snackade engelska. Minns inte ens varför vi skulle göra det? Gör du? Eller du kanske inte minns så mycket....jävla fyllo! 

Må gott alla // Andy

http://www.partybloggen.com

Reklam

A-laget - FÖRLUST!

Denna veckan har det varit många förluster. Urk, va fan. Skärpning nu!

B-laget, förlust!

Tja. Idag spelade jag med B-laget för att känna lite på låret om det fungerade som det skulle. Det gjorde det och det kändes ju ganska bra att leda matchen med 3-1 i halvlek. Men sen slutade vi spela fotboll och dom gjorde mål och mål och mål. Vi var helt värdelösa. Tur att jag fick få av i 60 min. Bättre att spara på krafterna till den riktiga matchen på onsdag. Jaja. Skitsamma. Vi förlorade med 4-5 om ni nu är intresserade. 

Dags att käka lite hemlagat nu tror jag. Köttbullar. Det är det bästa som finns. Men efter det blir det nog inte mycket action. kl är mycket och jag har ett tidigt möte i morgon. Urk. Jag som jobbade hemma idag. Det var grymt skönt. Kändes som om jag fick mer gjort på nått sätt. Man slapp dessutom klä på sig en massa. Istället låg jag i sängen och knappade på datorn. Nu snackar vi den ultimata arbetsplatsen ;).

Hoppas ni har varit inne och spanat in Partybloggen? Om inte så är det dags. 
www.partybloggen.com. 

Nu blir det käk. Sen lite bloggbyggande och sen blir det nog sängen för mig. Må gott // Andy

Reklam

Nu får du ta en smygtitt på Partybloggen.com

Redan idag startar jag tjuvkikandet av Partybloggen.com. Det är bara att knappa in adressen. Bli medlem och surfa runt på sidan. Efter många veckors slit är sidan äntligen uppe. Jag kör en tjuvlansering nu och några veckor fram för att testa alla funktioner mm. Sen efter det drar vi på ännu mer. Hoppas att ni gillar sidan. Nu ska jag fixa det allra sista.

www.partybloggen.com

Må gott // Andy

Reklam

Partybloggen.com

Yes yes, det är namnet på mitt nya projekt som kommer att dra igång med sin smygpremiär den 8 juni. Men redan nu så kan mina trogna läsare gå in på sidan och spana in byggandet och hur sidan kommer att se ut. 

http://www.partybloggen.com

Glid runt och testa funktionerna. Hojta gärna till om det är något som inte fungerar. 

ott. Snart kommer jag börja blogga på riktigt igen men nu måste jag fortsätta bygga. Må gott // Andy

RSS 2.0